4.5 milyon dolar yerine ulaşacak

4.5 milyon dolar yerine ulaşacak

Ekonomi Haberleri

Süleyman Aslan'ın evindeki 4.5 milyon dolar, Makedonya'daki üniversite ile Osmancık İHL'ye gönderilecek.

Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde bulunan 4.5 milyon dolar, sahibine gidiyor. 17 Aralık operasyonunda Aslan'ın evinde bulunan paranın, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Hazine'nin raporu doğrultusunda Makedonya'daki üniversite ile Osmancık İmam Hatip Lisesi'ne iadesi gerçekleştirilecek. Evde bulunan paranın, proje sahibi belli olmadığı için emaneten durduğu, Aslan'ın bankadaki ofisinde olan söz konusu paranın, bankadaki genel temizlik sebebiyle evine getirdiği de tanık ifadeleriyle ortaya çıktı. Öte yandan daha önce de Makedonya'ya gönderilen paranın makbuzlarının bulunduğu belirtiliyor.
MODERN KOMPLEKS OLACAK
Süleyman Aslan tarafından kampanya başlatılan İmam Hatip Lisesi'nin yurt, ve her türlü teknolojik donanımı bulunan modern bir kompleks olması planlanıyor. Aslan'ın hedefi, çeltik tarlalarının ortasındaki lisesine vefalı davranarak yeni binaya önayak olmaktı.
Cenk Esen/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...