4 Ekim güncel gram, çeyrek altın fiyatları... Altın bugün ne kadar, kaç TL?

Düzenleyen:
4 Ekim güncel gram, çeyrek altın fiyatları... Altın bugün ne kadar, kaç TL?

EKONOMİ Haberleri

Altın piyasasında yaşanan son dakika gelişmeler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yurdumuzda önemli bir yere sahip olan altın fiyatları en çok takip edilen konuların başında geliyor. Çeyrek altın bugün ne kadar? Son zamanlarda inişli ve çıkışlı bir grafik sergileyen altın yatırım yapmak isteyen vatandaşların tercihleri arasında birinci sıraya çıktı. Düğünlerde ve özel günlerde de hediyeleşmek için kullanılan altın güne yükselişle başladı. Peki gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını ne kadar? İşte en güncel fiyatlar...

Son zamanlarda internet üzerinde vatandaşların en çok araştırdığı ve merak ettiği konuların başında altın fiyatları geliyor. Son dakika trendlerine giren altınla ilgili vatandaşların merak ettiği bütün konuları haberimizde derledik. Ülkemizde önemli bir yere sahip olan altın hem yatırım hemde hediyeleşmek için sıkça tercih edilmekte. Son zamanlarda yatırımcısını güldüren altın fiyatları 4 Ekim Perşembe gününe nasıl başladı? Bu sabah itibariyle altın güne yükselişle başladı. İşte en güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR - KAÇ TL?
Yatırım amacıyla en çok tercih edilen altın olarak çeyrek altın tercih edilmekte. Bugün çeyrek altın ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram, çeyrekten sonra en çok benimsenen tür olmakla birlikte, artan fiyatlar sonucunda yavaş yavaş çeyreğin önüne bile geçebileceği tahmin ediliyor. Peki gram altın güne nasıl başladı? Gram altın bugün 233,50 liradan alınırken, 233,60 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın en çok tercih edilen ve benimsenen türdür. Düğünlerde, özel günlerde ve yatırım amaçlı olarak kullanılan çeyrek altın ile ilgili en doğru ve güncel bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte 4 Ekim çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek, 372,08 liradan alınırken, 380,73 liradan satılıyor.

Yarım Altın: Bu sabat itibariyle alış fiyatı 741,83 TL. Satış fiyatı ise 761,46 TL

Tam Altın: Salı sabahı itibariyle alış fiyatı rakamı 1.077,95 TL

Cumhuriyet Altını: 1.550,00 TL'den alınırken, 1.570,00 TL'den satılıyor.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...