29 Mayıs 2022 altın fiyatları: Tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düştü mü?

Düzenleyen:
29 Mayıs 2022 altın fiyatları: Tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düştü mü?

EKONOMİ Haberleri

29 Mayıs 2022 Pazar günü altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya yükselişle başlayan gram altın hafta sonunda düşüşe geçti. 980 TL seviyelerine kadar çıkan gram altın, şuan 964 TL’den işlem görüyor. Çeyrek altın ise 1587 TL’den işlem görmekte. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2022 tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düştü mü? İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri…

Havaların ısınmasıyla düğün sezonu açıldı. Vatandaşlar ise altın fiyatlarını yakın takibe almış durumda. Hafta başında yükselişe geçen altın fiyatları, hafta sonu düşüşe geçti. 980 TL seviyelerine kadar çıkan gram altın 960 liraya kadar düştü. Peki hafta sonu altın fiyatlarında son durum ne? Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları… 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 29 Mayıs 2022 Pazar günü 964 lira seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda altının onsu ise bin 853 dolarda konumlanmış durumda.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yerli yatırımcının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün bin 577 liradan geri alınırken bin 599 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI KAÇ TL?

6 bin liranın üzerindeki konumunu koruyan cumhuriyet altını ise haftanın son gününde 6 bin 295 liradan geri alınırken 6 bin 378 liradan da satışa sunuluyor.
Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...