27 Ağustos dolar fiyatları | Dolar ile ilgili son dakika gelişmesi

Düzenleyen:
27 Ağustos dolar fiyatları | Dolar ile ilgili son dakika gelişmesi

EKONOMİ Haberleri

Dolar ve euro uzun bir tatilin ardından yeni haftaya kaç TL olarak başladı? Dolar ilk işlemlerin ardından kaç seviyelerinde dalgalanıyor? Ekonomi uzmanları dolar kurunun 6 lira seviyesinde olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekiyor. İşte anlık, canlı dolar kuru...

Geçen hafta bayram tatili sebebiyle sadece yurt dışı işlemlerin gerçekleştiği dolar kuru yurt içi işlemlere düşüşle başladı. 

27 AĞUSTOS DOLAR NE KADAR?

Geçen hafta içinde 6.10 liralara kadar çıkan dolar kuru ile ilgili detaylar haberimizde bulunuyor.

FED'DEN FAİZ KARARI

Geçen günlerde Fed politika faizini yüzde 1,75 – 2,00 aralığında sabit tutmuştu. Gerçekleştirilen toplantının tutanaklarında, Fed yetkililerinin Amerikan ekonomisine ve para politikasına yönelik değerlendirmelerine yer verilmişti.

Dolar saat 07.05 itibariyle 5.9960 liradan el değiştirirken, euro ise 6.9713 TL'de bulunuyor.

Doların seyrinde Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin belirleyici olmaya devam edeceğini belirten analistler, 6 lira seviyesinin çok önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Öte yandan Türkiye'de bugün TÜİK sektörel güven endeksleri, TCMB kapasite kullanım oranı ve reel kesim güven endeksi ile Hazine brüt borç stoku verileri açıklanacak.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...