'2017’de önümüz açık'

Düzenleyen:
'2017’de önümüz açık'

Ekonomi Haberleri

Pegasus Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Nane, 2017 yılının 2016’ya göre daha iyi olacağını belirterek, 40 yeni rota için izin beklediklerini söyledi.

Nane, 2016 yılı iyi olsa da sektörün yurt dışı kaynaklı bazı sorunlardan etkilendiğini kaydetti. Sektörün yurt içinden yurt içine ve yurt içinden yurt dışına olan trafiğinde herhangi bir problem olmadığını aktaran Nane, ancak yurt dışından Türkiye’ye gelen trafikte bir sorun olduğuna işaret ederek “Özellikle Batı Avrupa ülkelerinden ve Rusya’dan gelen trafikte sıkıntı oldu ama inanıyorum ki 2017 yılında artık her şey geçmişte kalacak. 2016, çok ekstra bir yıldı. Ülkemiz, 15 Temmuz gibi demokrasinin sınandığı bir dönemden geçti. Kendi demokrasisi açısından çok iyi bir imtihan verdi. Artık 2017’de önümüz açık” diye konuştu. Şu an Sivil Havacılık Kurumu’nda bekleyen 40 tane başvuruları bulunduğunu dile getiren Nane “İnşallah bunlar karşılanırsa, bunların hepsine uçabilecek kapasitemiz var” diye konuştu. Ayrıca acenteler için verilen uçak yakıt desteğinin uçak şirketlerine de verilmesi gerektiğini belirten Nane, taleplerini ilgili bakanlığa ilettiklerini kaydetti. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...