200 bin kişinin kendi işi olacak

Düzenleyen:
200 bin kişinin kendi işi olacak

Ekonomi Haberleri

Doğrudan Satış Derneği (DSD) Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Özsavaşcı, ev hanımından öğrencisine, serbest meslek erbabından, avukatına kadar geniş bir kadroyla doğrudan satış yapan Avon, Amway ve Herbalife gibi firmaların, 2017 yılında 200 bin kişiye daha ek gelir imkânı sağlayacağını belirtti.

Doğrudan Satış Derneği (DSD) Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Özsavaşcı, ev hanımından öğrencisine, serbest meslek erbabından, avukatına kadar geniş bir kadroyla doğrudan satış yapan Avon, Amway ve Herbalife gibi firmaların, 2017 yılında 200 bin kişiye daha ek gelir imkânı sağlayacağını belirtti. Doğrudan satış sektörünün 2015 yılında Türkiye’de 1,2 milyar liralık toplam satış hacmine ulaştığını kaydeden Özsavaşçı, sektörün 1,5 milyondan fazla kişiye kendi işini kurma veya ek gelir kazanma fırsatı verdiğini anımsattı. Özsavaşc, “Doğrudan satış sektörünün 2017 yılında 200 bin kişiye daha ek gelir sağlama ve kendi işini kurma fırsatı vereceğini öngörüyoruz. Sektör vasıtasıyla 2017 sonunda 1,7 milyon kişiye ulaşmış olacağız” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...