Yeni sistem dershaneleri etkileyecek mi

Yeni sistem dershaneleri etkileyecek mi

EĞİTİM Haberleri

Nabi Avcı, SBS'nin yernine uygulanacak olan ortaöğretime geçiş sistemini düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.

Bakan Avcı toplantı sırasında uygulanacak yeni sistem hakkında bir çok detay verirken,'2013-2014 döneminden itibaren okullara alternatif olarak çıkan kurumlara artık ihtiyaç duyulmayacak.' ifadesiyle de uygulanacak yeni model ile birlikte dershanelere duyulan ihtiyacın da ortadan kalkacağına değindi. Avcı ayrıca, Nabi Avcı'nın bu açıklaması, geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın '2013 sonuna kadar kapatılacak' dediği dershanelerin bu yıl olmasa bile önümüzdeki yıl kapatılacak şeklinde yorumlandı. Başabakan Erdoğan'ın tarih vermiş olmasına rağmen kapatılamayan dershanelerin, SBS yerine uygulanacak sistemin gelişiyle birlikte kapatılıp kapatılmayacağını da zaman gösterecek.(eğitimnerede)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...