TÜBİTAK olimpiyatı yolunda

Düzenleyen:
TÜBİTAK olimpiyatı yolunda

EĞİTİM Haberleri

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda Özel Marmara Evleri İhlas Fen Lisesi öğrencileri Emre Kılınç ve Yusuf Bahadır Kılıçarslan ilk tur sınavlarını geçerek TÜBİTAK’ın düzenleyeceği yaz okuluna davet edildi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda Özel Marmara Evleri İhlas Fen Lisesi öğrencileri Emre Kılınç ve Yusuf Bahadır Kılıçarslan ilk tur sınavlarını geçerek TÜBİTAK’ın düzenleyeceği yaz okuluna davet edildi. İki genç, akranlarıyla birlikte Eylül ayında akademisyenler eşliğinde sınava hazırlanacak. Kılınç ve Kılıçarslan ikinci aşama sınavını geçerlerse yine Uluslararası Bilim Olimpiyatları Kış Okulu’na davet edilecek ve burada elde edecekleri başarıya göre TÜBİTAK’ın uluslararası yarışmalara katılacak olan takımlarına yerleştirilecek. İkinci aşama sınavı için yaz okulunda çok iyi hazırlanacaklarını ifade eden ikili şimdiden heyecanlandıklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...