Sınavsız diploma müjdesi

/ Kaynak: AA
Sınavsız diploma müjdesi

EĞİTİM Haberleri  / AA

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, tüm lisans programlarının öğrencilerine ve mezunlarına sınavsız ikinci diploma fırsatı sunuyor.

İstanbul Üniversitesi'nden (İÜ) yapılan yazılı açıklamada, Coğrafya, Felsefe, İktisat, İşletme, Sosyoloji, Tarih lisans programlarından birine kayıt yaptırılarak, "Dünyanın En İyi 400 Üniversitesi" içinde yer alan İÜ'nün öğrencisi olunabileceği belirtildi. Açıklamada, "Üniversite okumak için evinizden çıkmanıza, şehir değiştirmenize, çok zaman harcamanıza gerek kalmıyor. Bulunduğunuz zaman, mekan hatta ülke bile sizleri derslerinizden alıkoymuyor çünkü dersleriniz sizlere sadece bir tık uzaklıkta. Ara sınavlar internet üzerinden, final sınavları ise bulunduğunuz şehirde size en yakın sınav yerinde gerçekleştiriliyor" ifadeleri kullanıldı. İÜ AUZEF'teki ikinci diploma programlarına, 9 Eylül-11 Ekim arasında http://ikincidiploma.istanbul.edu.tr/ adresi üzerinden kayıt yaptırılabileceği bildirildi.

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...