Minik öğrenciler sağlık çalışanlarını unutmadı

Düzenleyen:
Minik öğrenciler sağlık çalışanlarını unutmadı

EĞİTİM Haberleri

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret eden Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu öğrencileri, maskelerden yaptıkları çiçekleri pandemi sürecinin kahramanları olan sağlık çalışanlarına takdim ettiler.

Mahmut ÖZAY

İstanbul Başakşehir Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu, pandemi sürecinde büyük emeklerle çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı. Okul Müdürü Hasan Süpçin, öğretmen Şenay Özer ve öğrenciler, eTwinning etkinliği kapsamında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler ‘Maskelerimiz Çiçek Açtı’ adlı etkinlik ile maskelerden yaptıkları çiçekleri pandemi sürecinin kahramanları olan sağlık çalışanlarına takdim ettiler.

Bütün Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte öğrenciler merak ettiği soruları da sağlık çalışanlarına sorma fırsatı yakaladı.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...