LYS sınav yerlerini öğrenin

LYS sınav yerlerini öğrenin

EĞİTİM Haberleri

Lisans Yerleştirme Sınavı'na girecek adayların dikkat etmesi gerekenler

15-16-22-23 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak 2013 Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, başvuru yaptıkları her LYS için ayrı ayrı, TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile 5 Haziran 2013 günü saat 14.00'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Başvuru yapılmayan LYS için Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecektir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Belge üzerinde adayın fotoğrafı bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermelidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...