İhlas Koleji'nde liderlik eğitimi

İhlas Koleji'nde liderlik eğitimi

EĞİTİM Haberleri

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğiyle İhlas Koleji'nde öğretmenlere 'Lider öğretmenlik' kursları veriliyor.

İhlas VakfıKariyer Akademisi ve Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğiyle İhlas Koleji'nde öğretmenlere "Lider öğretmenlik" kursları veriliyor. Eğitime katılan öğretmenler, profesyonel öğretmenlerle birlikte ders içeriklerinden öğrencilerin beslenmesine kadar eğitim görüyor. İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, "Türkiye genelinde 31 öğrenci yurdumuz var. Bugün de burada mezun olmuş binlerce gencimizin meslek hayatında başarılı olabilmeleri için seminer düzenliyoruz" dedi. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ise "Öğrenmenin sınırı yok. Bu program bizim için bir şereftir. Çünkü öğretmene, öğrenciye yapılan bir hizmet var. Ayrıca bu hizmetin ve çalışmanın sadece İstanbul'a, ülkemize katkı sağlayacağını değil, bütün dünyadaki eğitim camiasının katkı sağlayacağı inancındayız" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...