İhlas Koleji öğretmenine İlesam'dan ödül

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
İhlas Koleji öğretmenine İlesam'dan ödül

Eğitim Haberleri  / İHA

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) tarafından ilim ve edebiyat alanında ülkemize ve insanlığa hizmet etmiş; seçkin eserleriyle katkıda bulunmuş bilim ve edebiyat adamlarını teşvik etmek amacıyla verilen İLESAM 2011 ödülleri sahiplerini buldu.

nbsp;Toplam 5 kategoride 35 ödül verilirken İhlas Koleji Edebiyat Öğretmeni Bestami Yazgan "Masal Salıncağı" isimli kitabıyla "Çocuk Edebiyatı" dalında yılın en iyisi seçildi. Öğretmen kimliğinin yanı sıra yazar kimliği ile de birçok ödül kazanan Bestami Yazgan, şiirsel bir dille kaleme aldığı kitabı Masal Salıncağı'nda masallar ve ninnilerle çocukları kitabın içine çekiyor. Çocukları çok sevdiğini belirten Yazgan onlar için kalıcı eserler bırakmanın önemine vurgu yaptı. İLESAM gibi bilime ve edebiyata hizmet eden bir kurum tarafından ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyleyen Yazgan yeni kitapları için çalışmaya devam ettiğinin de müjdesini verdi. Bilim ve Edebiyat dünyasından önemli isimlerin layık görüldüğü İLESAM 2011 ödülleri, Mart-Haziran ayında yapılacak törenle verilecek.

Eğitim
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...