İhlas Eğitim Kurumları son mezunlarını uğurladı

/ Kaynak: İHA
İhlas Eğitim Kurumları son mezunlarını uğurladı

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Mezuniyet törenlerine devam eden İhlas Eğitim Kurumları 2012-2013 eğitim yılının son mezunlarını uğurladı.

Mezuniyet törenlerine devam eden İhlas Eğitim Kurumları 2012-2013 eğitim yılının son mezunlarını uğurladı. Bahçelievler ve Marmara Evleri Kampüslerinde düzenlenen törenlerle mezunlar yepyeni bir geleceğe doğru yola çıktı. Bahçelievler Kampüsü'nde yapılan törende Özel İhlas Anadolu Lisesi, Özel İhlas Anadolu Meslek Lisesi ve Özel İhlas Lisesi'nin mezuniyet törenleri birlikte yapıldı. Öğrenci velilerinin de katılımıyla yoğun bir misafir topluluğunun katılımıyla düzenlenen tören öncesinde kampüs bahçesinde kokteyl verilirken, öğrenciler ve aileleriyle toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Slayt gösterisiyle başlayan programda okul birincisi Şeyma Yavuz bir konuşma yaptı. Yavuz, eğitim hayatları için önemli bir dönemeci geride bırakırken yepyeni bir sayfa açtıklarını söyledi. Lise döneminin bittiği için hüzünlüğü olduğunu belirten başarılı öğrenci üzerlerinde emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Yavuz konuşmasının ardından tüm arkadaşları adına kaleme aldığı mektubu okul sandığına atarak, ismini okul yaş kütüğüne çaktı. Ayrıca İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç da okul birincisi Şeyma Yavuz'a bir plaket takdim etti.
nbsp;AKSOY: "ÜNİVERSİTE DİPLOMASI TEK BAŞINA İŞE YARAMIYOR"
Yavuz'dan sonra kürsüye gelen Okul Müdürü Azmi Aksoy, yaklaşan LYS öncesinde velilere bir takım tavsiyelerde bulundu. LYS sonrası tercih döneminde velilerin ve öğrencilerin okul ile bağlarını koparmamalarını isteyen Aksoy, okulun vereceği destekle doğru tercihler yapılabileceğini vurguladı. Öğrencilere de üniversite hayatlarında başarılar dileyen Aksoy, üniversite hayatının eksikliklerini gidermek için gayet uzun bir süreyi içerdiğini ifade etti. Bu süre içinde çalışacakları meslekle ilgili yetkinliklerini tamamlamaları gerektiğini belirten Aksoy, üniversite diplomasının bu yetkinlikler olmadan tek başına işe yaramadığını söyledi.
nbsp;Konuşmaların ardından sahneye alınan mezunlar temsili diploma töreninin ardından kep atarak mezuniyetlerini doyasıya yaşadı.
İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Konferans Salonu'nda ise ayrı bir heyecan yaşandı. Özel İhlas Karma Anadolu Lisesi öğrencileri düzenlenen törenle okullarına veda ettiler. Törene Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Okul Müdürü Müge Kılıç ve veliler katıldı.
Müge Kılıç konuşmasında ailelerin kendilerine emanet ettikleri çocuklarını artık teslim ettiklerini belirterek, mezunların yollarının açık olmasını diledi.
nbsp;Törende İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç okul birincisi Esma Nur Ekmekçi'ye plaketini verdi. Öğrencilere temsili diplomalarının dağıtımı ve kep atılmasıyla program sona erdi.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...