Iğdır okullar tatil mi? Son dakika! 18 Aralık kar nedeniyle Iğdır'da okul tatil mi edildi, kaç gün? Valilik açıkladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Iğdır okullar tatil mi? Son dakika! 18 Aralık kar nedeniyle Iğdır'da okul tatil mi edildi, kaç gün? Valilik açıkladı!

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ülkemizde etkili olan soğuk havanın ardından okullar tatil mi merak edildi. Iğdır'da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler ve veliler arama motorlarında Iğdır okullar tatil mi? Son dakika! 18 Aralık kar nedeniyle Iğdır'da okul tatil mi edildi, kaç gün? sorularına yanıt aradı.

Yurt genelinde hakim olan soğuk havanın ardından kar yağışı başladı. Iğdır'da etkili olan yağışın ardından ise okullar tatil mi araştırılıyor. Merak edilenler arasında yer alan Iğdır okullar tatil mi? Son dakika! 18 Aralık kar nedeniyle Iğdır'da okul tatil mi edildi, kaç gün? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

IĞDIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Iğdır'da etkili olan kar yağışının ardından okullar tatil edildi. 

Iğdır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; olumsuz hava şartları nedeniyle merkeze bağlı Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor (Karaçomak), Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde 18 Aralık 2023 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

AĞRI OKULLAR TATİL Mİ?

 Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre eğitime 1 gün ara verildi.

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarının kapalı olması nedeniyle ilçedeki köy okullarında taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...