Hacettepe Üniversitesi'ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımları | Başvuru şartları neler?

Düzenleyen:
Hacettepe Üniversitesi'ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımları | Başvuru şartları neler?

EĞİTİM Haberleri

Hacettepe Üniversitesi'ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınıyor. Başvuru şartları neler? Kimler yetenek sınavına girmeye hak kazanıyor? TYT'de kaç puan almış olmak gerekiyor? Merak edilen sorularaın cevapları haberimizde...

Üniversitede güzel sanatlara yönelik bölüm okumak isteyen öğrenciler bu konuya yönelik araştırmalar yapmaya başladı. Hacettepe Üniversitesi'ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımları, başvuru şartları neler? Kimler yetenek sınavına girmeye hak kazanıyor?TYT'de kaç puan almış olmak gerekiyor? vb. sorularla ilgili bilgilerin detayları burada...

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi “Grafik, Heykel, Resim, Seramik ve Cam” Bölümlerine 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 2019 YKS sınavında geçerli taban puanı alan adaylar (2018 TYT puanı da geçerlidir) arasından ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacak.

Adaylar, 24-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında (www.gsf.hacettepe.edu.tr) web sitesinden bilgisayar ortamında ön kayıt işlemlerini yapabilecekler.

iLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...