Erzurum okullar tatil mi bugün? SON DAKİKA 27 Kasım 2023 Pazartesi Erzurum'da okul var mı, yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erzurum okullar tatil mi bugün? SON DAKİKA 27 Kasım 2023 Pazartesi Erzurum'da okul var mı, yok mu?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ülkemizde etkili olan fırtınalı havanın ardından öğrenciler ve veliler Erzurum okullar tatil mi? Son dakika! 27 Kasım 2023 bugün Erzurum'da okul var mı, yok mu? sorularına yanıt aradı.

Türkiye'nin her yanında etkili olan olumsuz hava şartlarının ardından Meteoroloji'den uyarılar gelmeye başladı. Merak edilenler arasında Erzurum okullar tatil mi? Son dakika! 27 Kasım 2023 bugün Erzurum'da okul var mı, yok mu? soruları yer alıyor.

ERZURUM OKULLAR TATİL Mİ?

Erzurum Valiliği'nden henüz okulların durumu ile ilgili açıklama gelmedi.

İSKENDERUN OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava şartları nedeniyle İskenderun'da okullar tatil edildi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Fırtına etkisiyle ana cadde ve bulvarlarda meydana gelen deniz taşkınları nedeniyle İskenderun ilçesinde 27.11.2023 Pazartesi günü okullar 1 gün tatil edildi” 

Erzurum okullar tatil mi bugün? SON DAKİKA 27 Kasım 2023 Pazartesi Erzurum'da okul var mı, yok mu?

ZONGULDAK BUGÜN (27 KASIM) OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldan Valiliği'nin okulların durumu ile ilgili yaptığı duyuru şöyle oldu:

"Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla İLİMİZ GENELİNDE 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
 
İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali27 Kasım 2023 09:53

Erzurumda şu anda göz gözü görmemesine rağmen tatil edilmiyor. Halktan binlerce mesaj gitmesine rağmen valilik dikkate almıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...