Enver Ören İhlas okulunda anıldı

Düzenleyen:
Enver Ören İhlas  okulunda anıldı

EĞİTİM Haberleri

İhlas Holding, Türkiye gazetesi ve İhlas Vakfı’nın kurucusu Dr. Enver Ören, Beylikdüzü ilçesinde bulunan İhlas İlkokulu’nda düzenlenen programla anıldı.

Mevlana’nın 742. vuslat yılı dolayısıyla İhlas İlkokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen anma programına, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinliğin teması, “Vefa” olarak belirlendiği için okul yönetimi de İhlas İlkokulu’nun yapımında büyük katkıları olan Dr. Enver Ören’i andı. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, “Bir anımı anlatmak istiyorum sizlere. Bir arkadaşımız beni aradı ve ‘Enver ağabeyin selamı var, yengeyi tedavi ettireceğiz’ dedi. Hanım ile beraber şaşırdık. Hiç aklımızda olmayan bir düşünceydi bu ve ağlamaya başladık. Bir patron, iş adamı, ağabey velhasıl her şeyimiz olan Enver ağabey, yanında çalışan bir insanın hanımının tedavisini düşünüyor. Bunun için yurt dışından doktor getirtiyor” dedi. 

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...