Dumlupınar Üniversitesi akademik personel alacak

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Dumlupınar Üniversitesi akademik personel alacak

Eğitim Haberleri  / AA

Dumlupınar Üniversitesine (DPÜ) 1 doçent ve 4 yardımcı doçent alınacak. Adayların 16 Ocak günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı'nda 1 doçent istihdam edilecek. Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı'nda 1, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Dalı'nda 1, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı'nda 1, Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde 1 yardımcı doçent görevlendirilecek. Adayların gerekli belgelerle 16 Ocak günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına bizzat müracaat etmeleri gerekiyor.

Eğitim
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...