5 yıldızlı hizmet: Devlet yurtları öğrencilerini bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
5 yıldızlı hizmet: Devlet yurtları öğrencilerini bekliyor

EĞİTİM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan Aydın’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları yeni döneme hazır hâle getirildi.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ - Toplam 14 öğrenci yurdunun bulunduğu Aydın’da öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için 13 bin 728 öğrenci kapasiteli yurtlar, sunduğu hizmetlerle de gençlere otel konforu sağlıyor. Spor salonlarından, voleybol, basketbol sahalarına, fitness salonundan müzik ve resim atölyelerine kadar birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için imkân sağlayan öğrenci yurtları, barınma ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra gençlere yönelik açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştirmesini sağlıyor.   

Aydın’a kayıt yaptıran öğrencilerin yüzde 99’unu yurtlarda barındırabilecek pozisyonda olduklarını vurgulayan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu “Şu anda hazırlıklarımız devam ediyor. Bu sene Koçarlı ilçemizde de 804 kişilik yeni öğrenci yurdumuz hizmete girdi. Bununla birlikte toplam 13 bin 728 kapasitemiz mevcut. İl genelindeki 14 yurdumuzun 6 tanesi kız, 5 tanesi erkek yurdu, diğer geri kalan 3 yurdumuz da karma yurtlarımız. Kız ve erkek blokları şeklinde ayrı ayrı planlanmış şekilde hizmet veriyor. Aydın ilimizde toplam kayıt olan öğrencilerimizin hemen hemen yüzde 99’unu hatta yüzde 100’ünü şu anda mevcut yurtlarımızda barındırabilecek pozisyondayız” dedi. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...