Dershanelerde geri adım yok!

Dershanelerde geri adım yok!

EĞİTİM Haberleri

AK Parti'nin MYK toplantısından çıkan karar: Başbakan ve bakanlar halka dershanelerin neden kapatılması gerektiğini anlatacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gece yapılan AK Parti MYK toplantısında dershanelerin kapatılması konusunda 'geri adım atılmaması' kararlaştırıldı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, toplantıya dershanelerle ilgili taslak ve tartışmalara dair bir dosya gönderdi. MYK üyelerinin görüşlerinin alındığı toplantıda, Erdoğan hedeflerinin gençler arasındaki fırsat eşitsizliğini gidermek olduğunu söyledi. Tartışmaların vatandaşın kafasını karıştırdığını belirten Erdoğan, çalışmanın 2003'ten bu yana gündemlerinde bulunduğunu hatırlattı. nbsp;Toplantıdan şu sonuç çıktı: Başbakan ve bakanlar gittiği her yerde dershanelerin neden kapatılması gerektiğinin gerekçelerini anlatacak.Yücel KAYAOĞLU
TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...