Deprem bölgesi Adana'da okulların açılacağı tarih belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deprem bölgesi Adana'da okulların açılacağı tarih belli oldu

EĞİTİM Haberleri

Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen 10 ilden biri olan Adana'da okulların açılacağı tarih belli oldu. Buna göre Adana'da 13 Mart'ta eğitim öğretim yeniden başlayacak.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Binlerce canın yitirildiği 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden sonra yaralar sarılmaya, gündelik hayata dönülmeye çalışılıyor. Bu kapsamda hızlandırılan çalışmalar neticesinde şehirde eğitim ve öğretim de yeniden başlıyor.  Adana Valisi Süleyman Elban, sosyal medya hesabından, kentte okulların 13 Mart’ta açılacağını duyurdu.

VALİ ELBAN: EĞİTİM-ÖĞRETİME 13 MART'TA BAŞLANACAK

Kentte okulların 13 Mart'ta açılacağını duyuran Adana Vali Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Daha önce ilan edildiği gibi tüm okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarımızda eğitim-öğretime 13 Mart'ta başlanacaktır. Değerli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamıza başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum"

Deprem bölgesi Adana'da okulların açılacağı tarih belli oldu

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...