Cambridge'in imtihanında İhlas Koleji'nden tam başarı

Cambridge'in imtihanında İhlas Koleji'nden tam başarı

EĞİTİM Haberleri

İhlas Koleji öğrencileri, Cambridge Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen "İngilizce Yeterlilik Sınavı"nda % 100 başarıya ulaştı.

İhlas Koleji öğrencileri, Cambridge Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen "İngilizce Yeterlilik Sınavı"nda % 100 başarıya ulaştı. İhlas Koleji'nin Bahçelievler Kampüsü'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, okullarında yabancı dil eğitimine büyük önem verdiklerini anlatarak "Dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi'nin her yıl düzenlediği yeterlilik sınavlarında öğrencilerimizin başarıları ile mutlu oluyoruz. Böylece İngilizce eğitimimizi de ölçmüş oluyoruz" dedi. Gürsoy, "Artık bir yabancı dil yetersiz geliyor. Okulumuzda ikinci yabancı dili öğretiyoruz. Öğrencilerimiz üçüncü yabancı dili de üniversitede öğrenirler" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...