Ağlayan öğrencinin velisi derse girecek

Ağlayan öğrencinin velisi derse girecek

EĞİTİM Haberleri

Son 7 yıldır okulöncesi ve 1. sınıf öğrencilerini okula uyum için bir hafta erken başlatan MEB, bu yıl da uygulamaya devam kararı aldı.

Son 7 yıldır okulöncesi ve 1. sınıf öğrencilerini okula uyum için bir hafta erken başlatan MEB, bu yıl da uygulamaya devam kararı aldı. 9-13 Eylül arasında yapılacak olan Uyum eğitimine ilişkin ayrıntılar ise netleşti. Bu kapsamda Bakanlık, minik öğrencilerin korku ve endişelerini gidermek için yeni bir uygulamayı hayata geçirecek. Buna göre okul bahçesinde çocuğunu merakla bekleyen veliler artık derse de girebilecek. Ayrıca minik öğrencilere yaka kartı takılarak okul ortamında yönetici, öğretmen ve diğer personel tarafından isimleriyle hitap edilecek. Çocukların ev ortamı gibi sınıf ortamını da benimseyebilmeleri için öğretmen rehberliğinde öğrenciler tarafından derslikler süslenecek. nbsp;Gökhan Kaya ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...