12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kış ayına girmemizle beraber hava durumunda sert rüzgarlar esiyor. Yağışlı günlere uyanan vatandaşlarımızın merak ettikleri arasında ise 12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi? soruları yer aldı. İşte detaylar...

Ülkemizde soğuk hava hakim olmaya başladı. Son günlerde fazla yağış alan ülkemizde zorluklar yaşandı. Kar yağışı beklenmesinin ardından ise öğrenciler ve veliler arama motorlarında 12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi? sorularına yanıt aradı. İşte yarının hava durumu!

12 ARALIK YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ülkemizde soğuk havanın etkili olmasıyla beraber kar tatili beklentisi de arttı. Şu an için herhangi bir tatil duyurusu bulunmuyor. Buna göre 12 Aralık günü okullarda eğitime devam edilecek. Herhangi bir tatil duyurunda haberimizi güncelleyeceğiz.

YARIN HAVA DURUMU NASIL OLACAK, YAĞIŞ VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yarın Türkiye genelinde hava durumu şöyle olacak:

12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi?

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

11 Aralık Pazartesi günü Türkiye genelinde hava durumu şöyle olacak:

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu ( Eskişehir haric ), Batı Karadeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ( Rize ve Artvin haric ), Doğu Anadolu ( Van haric ), Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. akşam saatlerine kadar Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin'in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun puslu yer yer sisli geçecegi bekleniyor

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının yurdun güney kesimlerinde 2-4 derece üzerinde, diger yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Muğla'nın kıyı ilçelerinde (Marmaris, Ula, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye), Pazartesi sabah ilk saatlerden itibaren Antalya çevreleri ile Mersin'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde puslu yer yer sisli geçeceği bekleniyor.

EDİRNE °C11°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

İSTANBUL °C12°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

KIRKLARELİ °C10°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

KOCAELİ °C14°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

12 Aralık yarın okullar tatil mi? Salı günü kar nedeniyle tatil edilen iller neresi?

EGE

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Muğla, Denizli, Uşak, Aydın ve Afyonkarahisar çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerin puslu yer yer sisli geçeceği bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C8°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLİ °C14°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR °C16°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C14°C

Parçalı ve çok bulutlu

 

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...