1. sınıfların öğretmen ve şubeleri kura ile belirlendi

/ Kaynak: CHA
1. sınıfların öğretmen ve şubeleri kura ile belirlendi

EĞİTİM Haberleri  / CHA

2013/2014 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin hangi öğretmenden eğitim alacağı yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Aksaray Özel Sema İlkokulu'nda, 2013/2014 eğitim öğretim yılında 1. nbsp;sınıfa başlayacak öğrencilerin hangi öğretmenden eğitim alacağı yapılan kura çekimi ile belirlendi. Özel Sema İlkokulu Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi öncesi, birinci sınıfa başlayacak çocukların velilerine Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Murat Karayel, okula başlamadan önce yapılacaklar hakkında bir sunum yaptı. Okul Müdürü Yasin Kayhan, programda yaptığı konuşmada, gerek anasınıfından gelen öğrencilerin, öğretmenlerinin verdiği raporlara göre gerekse yeni kayıt yaptıran öğrencilere yaptıkları testler ve görüşmeler sonucunda elde ettikleri verilere göre sınıfları oluşturduklarını söyledi. Kayhan, "Oluşturduğumuz bu sınıflarda da görev alacak öğretmenlerimizi şimdi huzurunuzda yapacağımız kura çekimi ile belirleyeceğiz. İnşallah herkes için hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Okul yönetimi, veliler ve öğretmenlerin katıldığı kura çekimi sonucu minik öğrencilerin meraklı bekleyişi de sona erdi.

EĞİTİM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...