1 Aralık okullar tatil mi 2023? Yarın (Cuma) İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Aralık okullar tatil mi 2023? Yarın (Cuma) İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde ülkemizde hakim olan fırtınalı hava nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilmişti. Soğuk havanın devam etmesiyle beraber öğrenciler ve velilerin gündeminde 1 Aralık okullar tatil mi 2023? Yarın (Cuma) İstanbul'da okullar tatil olacak mı? soruları yer aldı.

1 Aralık okullar tatil mi 2023? sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Soğuk hava ve yağmurlu hava nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşlarımız yarın okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Son günlerde hakim olan fırtınalı hava nedeniyle 1 Aralık okullar tatil mi 2023? Yarın (Cuma) İstanbul'da okullar tatil olacak mı? soruları da gündeme geldi.

1 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ 2023?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından dün akşam saatlerinde beklenen sağanak İstanbul dahil tüm Marmara'da etkili olmuştu, birçok bölgede sel ve su baskınları meydana gelmesinin ardınan 1 Aralık okullar tatil mi? soruları aratıldı.

İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Buna göre yarın okullarda eğitime devam edilecek. Okulların tatil edilmesi halinde haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz.

1 Aralık okullar tatil mi 2023? Yarın (Cuma) İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

BUGÜN YAĞMUR VAR MI (30 KASIM)?

Meteorolji'nin verilerine göre bugün hava durumu şöyle:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale'nin güney ve doğu ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı

EDİRNE °C12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C14°C

Parçalı ve çok bulutlu

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Furkan Doğançar 30 Kasım 2023 14:18

Kar yağmadıkça tatil olmaz bence

Helen Akarsu30 Kasım 2023 14:17

İstanbul'da tatil olmaz hava güzel şu an

Sonraki Haber Yükleniyor...