Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın birincisi kim oldu? | Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finali | 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim elendi?

Düzenleyen:
Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın birincisi kim oldu? | Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finali | 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim elendi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın birincisi kim oldu? | Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finali | 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim elendi? Gündüz kuşağının sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finalinde haftanın birincisi belli oldu. Gelinler yemeklerini hazırladı ve kaynanalar da puanlarını verdi. Hanımlar tarafından ilgiyle takip edilen ve Zuhal Topal'ın sunumunu yaptığı Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finalinde neler oldu, Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak kim kazandı, Zuhal Topal'la Sofrada 4 ocak 2019 haftanın birincisi kim oldu, kim elendi gibi araştırılanlar haberimizde... İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın birincisi kim oldu? | Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finali | 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim elendiFox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Zuhal Topal'la Sofrada programında gelinler en güzel yemekleri hazırlayıp kaynanaların beğenisine sunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün haftanın finali heyecanı yaşandı. Tartışmalar ve kavgaların pek de eksik olmadığı Zuhal Topal'la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.30'da ekrana geliyor. 4 Ocak tarihli Zuhal Topal'la Sofrada pogramında bugün haftanın finali gerçekleştirildi. Haftanın birincisi ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanan isim kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finalinde neler oldu, Pakize Hanım mı, Hülya Hanım mı, Ayten Hanım mı, Birgül Hanım mı yoksa Hanım mı birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak kim kazandı, Zuhal Topal'la Sofrada 4 ocak 2019 haftanın birincisi kim oldu, kim elendi,  4 Ocak tarihli Zuhal Topal'la Sofrada kazananı kim oldu gibi programla ilgili merakla araştırılanlar haberimizde... Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim olduZuhal Topal'la Sofrada kimler elendi? gibi bu çok sevilen ve takip edilen programla ilgili merakla araştırılanlar önümüzdeki hafta sonu yani Cuma günü yine bu sayfada sizlerle olacak... İşte haftanın finalinde yaşananlar ve ayrıntılar...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 4 OCAK HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın birincisi kim oldu? | Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak haftanın finali | 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, kim elendi?

4 OCAK ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACILAR VE ALDIKLARI PUANLAR 

Pazartesi günü: Gelin Sevim Hanım 21 puan

 

Salı günü: Gelin Gül Hanım 20 puan 

Çarşamba günü: Gelin Sevil Hanım 18 puan 

Perşembe günü: Gelin Hilal 17 puan 

Cuma günü: Gelin İlayda 21 puan aldılar.

4 OCAK ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada programında haftalar ilerledikçe heycanın dozu giderek artıyor. Programın sunucusu Zuhal Topal'ın verdiği gizli puanlar ile de haftanın birincisi gelin ve kaynanası belli oldu. Haftanın finali bugün Neslihan Hanım'ın sofrasında yapıldı. Haftanın birincisi yenilen yemeklerin ve verilen puanların ardından belli oldu. Kıran kırana geçen bir haftanın ardından 4 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada programında 10 bin liralık büyük ödülün kazananı 2 gelin oldu. İlayda ile Sevim büyük ödülü 5'er bin lira olarak bölüştü.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA FORMATI NEDİR?

 

Fox TV'de hafta içi her gün gündüz kuşağında ekranlara gelen yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı program hafta içi her gün 16.30'da FOX’ta ekranlara geliyor.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976'da İstanbul'da doğdu. Türk program sunucusu, oyuncu.Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınan oyuncu, Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında bir müdireyi canlandırdı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Oyunculuktan sonra kariyerine tv programcılığı ile devam eden Topal, Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla ekranlara geldi. Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynadı. Avrupa Avrupa adlı dizide "Nermin" rolüyle beğeni kazandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...