Zuhal Topal bu programla dönüyor!

Zuhal Topal bu programla dönüyor!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü oyuncu Zuhal Topal izdivaç programı ile tekrar ekranlara dönüyor. İşte Zuhal Topal'ın yeni kanalı.

Ünlü oyuncu Zuhal Topal ekranlara izdivaç programı ile tekrar dönüyor. Yıllar önce Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Esra Erol taklidiyle İzdivaç programları zincirinde kendini bir anda sunucu olarak bulan Zuhal Topal, ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarında yine bir İzdivaç programı sunacak. Programın 15 Mart'ta Show TV ekranlarında olacağı öğrenildi. nbsp;Ünlü sunucu Zuhal Topal Star Tv ekranlarında daha önce de izdivaç programı sunmuştu ancak hamileliği sebebiyle programı bitirmişti.




Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, İstanbul) Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi ve film oyunculuğu yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir. Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirdi. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol'un işine son verildikten sonra, Zuhal Topal'a Esra Erol'un programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır.Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır ancak Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla Geniş Aile'yi bir arada yürütemediği gerekçesiyle bu diziden ayrılma kararı alsa da 71. bölümde diziye bir bölümluk katkıda bulunmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...