Yunus Günçe kimdir? Yunus Günçe Vikipedi? Survivor Yunus Günçe elendi mi?

Düzenleyen:
Yunus Günçe kimdir? Yunus Günçe Vikipedi? Survivor Yunus Günçe elendi mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Yunus Günçe Kimdir? Survivor Yunus Günçe Nereli, Survivor Yunus Günçe Evli Mi?, Survivor Yunus Günçe Kaç Yaşında, Survivor Yunus Günçe Kimdir, Survivor Yunus Günçe Hayatı, Survivor Yunus Günçe Özgeçmişi işte detaylar.

Survivor Yunus Günçe Kimdir? Survivor Yunus Günçe Nereli, Survivor Yunus Günçe Evli Mi?, Survivor Yunus Günçe Kaç Yaşında, Survivor Yunus Günçe Kimdir, Survivor Yunus Günçe Hayatı, Survivor Yunus Günçe Özgeçmişi işte detaylar. 13 Nisan 1976 yılında Almanya’da doğan Yunus Günçe, aslen Trabzon Akçaabatlı olup; tiyatro, dizi oyunculuğu, sinema, DJ ve komedyen olarak birçok alanda adını duyuran bir kişidir. İlk olarak Number One radyoda DJ olarak görev alan Günçe; daha sonra Radio Hot’a geçerek DJ’lik hayatını sürdürmüştür. Hot TV de yer alan Dejavu programının sunuculuğunu yapan Yunus Gökçe; sonra Best TV de aynı programı sürdürmüştür. ‘’Koçum Benim’’ dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteri ile de TRT1 de gösterim boyunca izleyicilere oyunculuğunu da sergilemiştir. Birçok reklam filminde seslendirme yapan Gökçe; birçok markanın basılı ve TV çalışmalarında da oyunculuk üstlenmiştir. Oynadığı sinema filmleri arasında; Oğuzhan Tercan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘’Hırsız Var’’ ve Mustafa Altıoklar’ın yönetmen olduğu ‘’O Şimdi Asker’’ yer almaktadır. Yunus Günçe; birçok televizyon programında da kariyer hayatını sürdürürken her türlü aktivitelerden de geri kalmadığını göstermektedir. CNN Türk de 2011 yılında yayınlanan  ‘’Beni İkna Et’’ üniversiteler arası yapılan münazara içerikli bir programda sunuculuk ve modaratörlük yapmıştır. TRT spor kanalında yer alan ‘’Sporaktif’’ programının da sunuculuğunu üstlenmektedir.

Yunus Günçe; ‘’Kafamda Böcek Var’’ adlı tek kişilik oyununu yurdun birçok yeri gezerek seyircilere sergilemektedir. Survivor 2016 Yarışmasında ünlüler takımında yer alacak olan Yunus Gökçe; oldukça emin ve kendini bilen biri olarak bu yarışmada en iyi performansı gösterecekler arasında favori olarak yer alıyor.


Ayrıca, Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği “O Şimdi Asker”, Oğuzhan Tercan’ın yönettiği “Hırsız Var” adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır. Şu anda “Asmalımescit Novo”da Salı geceleri çalmaktadır.

Kariyeri Boyunca Pek Çok Televizyon Programı Yapmış!

Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır. 2011 itibariyle CNN Türk'te “Beni İkna Et” adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca Trt spor kanalında “Sporaktif” programını sunmaktadır.

Günçe, Stand-up olarak kariyerine “Hiç Komik Diil” ile başlamıştır.

Başarılı oyuncu Yunus Günçe’nin rol aldığı diziler arasında; 2002 yılında yayınlanan “Bir Tatlı Huzur”, “Koçum Benim”, 2003 yılında yayınlanan “Aşk Olsun”, 2004 yılında yayınlanan “Görünmez Adam”, 2005 yılında yayınlanan “Sihirli Annem”, “Savcının Karısı” 2006 yılında yayınlanan “Candan Öte”, 2007 yılında yayınlanan “Gemilerde Talihim Var”, 2008 yılında yayınlanan “Rüzgâr” yer alıyor.

Rol aldığı sinema filmleri arasında ise; 2002 yılında yayınlanan “O Şimdi Asker” ve 2004 yılında yayınlanan “Hırsız Var” yer almaktadır.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

İŞTE SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI

-Serkan Ercan

Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler kadrosuna katıldı. Serkan Ercan sporcu kişiliği ile tanınıyor. Survivor'un en iddialı isimlerinden olacağı kesin...

-Ezgi Avcı

Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımına katılan son isim oldu. Güzel bir yarışmacı daha Survivor ünlüler takımında yarışacak. Merakla 7 şubat 2016 tarihi bekleniyor...

-Eda Akkaya

Jimnastikçi ve Oyuncu Eda Akkaya Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak.

-Nagihan Karadere

Milli Atlet Nagihan Karadere'de Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışacak ünlüler takımında yer alacak.

-Ebru Öztürk

Tuncay Şanlı'nın sevgilisi manken Ebru Öztürkde survivor 2016 ünlüler kadrosunda yer alacak. Ebru Öztürk daha önce Fenerbahçe Voleybol takımında oynamıştı...

-Çağan Atakan Arslan

Çağan Atakan ArslanTürkiye Kick boks Şampiyonu olarak Survivor'un iddialı isimlerinden. Daha önce de bir çok yarışmada gördüğümüz Çağan Atakan 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yer alacak...

-Tuğba Özay

Tuğba Özay 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımda yer alacak.

-Yunus Günçe

Yunus Günce 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...

-İbrahim Yattara

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara ünlüler kadrosuna dahil oldu. İbrahim Yattara 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...

-Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

-İBRAHİM GİYDİRİR
-GİZEM MEMİÇ
-GİZEM KERİMOĞLU
-EFECAN DİANZENZA
-NİHAL CANDAN
-ZAFER METE
-DAMLA CAN
-SERKAN TÜTÜNCÜ
-AYLİN ŞALLI
-SEMİH ÖZTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...