Youtube neden açılmıyor? Youtube'a erişim...

Youtube neden açılmıyor? Youtube'a erişim...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'de pek çok kullanıcı İnternet'in sık kullanılan sitelerinden Youtube'a giremiyor. Peki Youtube neden açılmıyor, işte cevabı...

Bugün Türkiye'de pek çok kullanıcı İnternet'in en çok kullanılan 3 sitesine girmekte zorluk çekiyor. Saat 12:00 itibariyle Twitter, Facebook ve YouTube'a erişim de güçlükleri yaşandı. Facebook'a erişim 13.30 itibrariyle aşıldı. Peki Twitter ve Youtube neden açılmıyor? İşte son bilgiler... Şehit Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın rehin alınması görüntülerini kaldırmayan sosyal paylaşım sitesi Twitter ile video paylaşım sitesi YouTube'a erişim engellendi. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınması görüntülerini, mahkeme kararı doğrultusunda yapılan bildirime rağmen kaldırmayan sosyal paylaşım sitesi Twitter ile video paylaşım sitesi YouTube'a erişim engellendi.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği 3 Nisan 2015 tarihinde, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin soruşturmaya konu, görüntü, ses ve videoların yayınlandığı internet sitelerinde erişimin engellenmesine karar verdi.Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından karar ilgili işletmelere bildirilmiş olmasına rağmen halen internet sitelerinde video, görüntü ve seslerin yayınlandığının görülmesi üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter ile video paylaşım sitesi YouTube'a erişim engellendi. Mobil cihazlarla internet bağlantısı sağlayanlar erişim sorunu yaşamazken, Türkiye'de yaygın kullanılan iki ADSL operatörüden ise sosyal paylaşım sitelerine girilemiyor.İnternet kullanıcıları yaşanan kesintiyi diğer siteler üzerinden birbiriyle paylaştı. Bu sitelere VPN, proxy ve DSN değiştirme yöntemleri ile girilebildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...