Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır? (Milyoner cevabı)

Düzenleyen:
Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır? (Milyoner cevabı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının cevabı haberimizde.

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır?  Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının cevabı burada.

Dünyanın en çok izlenen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle ATV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Kim Milyoner Olmak İster'de az önce sorulan soru izleyenleri televizyon ekranlarına kilitledi ve Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır?  sorusu merak konusu oldu. İşte az önce Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı bir filmde hangi aktör oynamışsa, amca ve yeğen birlikte çalışmışlardır?  Milyoner Cevabı

Doğru cevap Nicolas Cage

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...