Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek?

Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek soruların cevapları haberimizde. Yıldızlar Şahidim ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor sorusunun cevabı haberimizde. Yıldızlar Şahidim Star TV ekranlarına veda ediyor. Peki Yıldızlar Şahidim neden final yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek? Başrollerini Canan Ergüder, Berk Cankat, Özge Gürel ve Mesut Akusta’nın paylaştığı Yıldızlar Şahidim 4. Bölümüyle final yapıyor. Yıldızlar Şahidim reyting sıralamasında istediği sırayı yakalamadığı için final kararı aldı. Yıldızlar Şahidim bu akşam 4. Bölümüyle ekrana gelecek. Yıldızlar Şahidim 4. Bölümde Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annesiyle ilgili gerçekleri eksik bildiğini fark eder; Aras’ı daha da yıkmamak için olanları o da eksik anlatır. Aras, Haziran’a yapılanlardan ötürü babasına isyan bayrağını açar. Zeyno, Gülçin’e, Fikret’le hala evli olduğunu açıklar. Zeyno’nun Fikret’le kozlarını paylaşmasıysa, herkesin eteğindeki taşları dökmesine neden olur. Bu nefret ve aşk yüklü hesaplaşmaya Aras da tanıklık eder. Aras’ı, yaşadığı hayatın yalan olduğuna ikna edecek sert gelişmeler ardı ardına yaşanır. Artık sadece, Haziran’ı son bir kez daha görmek, sonra da herkesten, her şeyden uzaklara gitmek isteyen Aras’ı, havaalanında, bütün taşları yerinden oynatacak büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek?

YILDIZLAR ŞAHİDİM HİKAYESİ

 Aras, tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep. Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız oluşturmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır. Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.  

Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yıldızlar Şahidim başka kanala mı geçecek?
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...