Yıldırım ve Aydınlar bir arada

/ Kaynak: AA
Yıldırım ve Aydınlar bir arada

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan ve yönetim kurulu aday listeleri için oy verme işlemi sona erdi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurul toplantısında sabah saat 10.00'da 23 sandıkta başlayan oy verme işlemi, 7 saatlik bir sürenin ardından saat 17.00'de tamamlandı. Sandıklar açılırken, sayımın ardından da sonuçlar açıklanacak. Kongre divan başkanlığının, oy verme işlemini bittiğini açıklamasının ardından sandıkların etrafına güvenlik şeridi çekildi. İki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, oy sayımını kongre divan başkanlığı masasından takip etti. Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün çağrısı üzerine Aziz Yıldırım'ın ardından masaya giden Aydınlar, burada rakibi Yıldırım ile tokalaşıp öpüştü. Masanın ortasında Küçük yer alırken, sağında Yıldırım, solunda da Aydınlar oturdu. Küçük, iki başkan adayının centilmence aynı masada oturmasının ardından yaptığı açıklamada, "İşte Fenerbahçe bu, Fenerbahçe'nin büyüklüğü bu. Biz hep beraberiz, birlik beraberlik içindeyiz. Sandıktan kim çıkarsa hep beraber onun yanındayız" ifadelerini kullandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da kongrede oy kullandı. Oy verme işleminin sonlarına doğru salona gelen Erdoğan, 8 numaralı sandıkta oyunu kullanıp salondan ayrıldı. Kongrede oyunu kullandıktan sonra ekibiyle beraber salonun girişine geçerek yaklaşık 5 saat üyeleri karşılayan başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, oy verme işleminin sonuna doğru da salona girip yanındakilerle beraber bir süre tribünde oturdu. Yönetim kurulu aday listesindekilerle beraber salona giren Aydınlar, bazı üyelerle ve iki sandığın kurul başkanlarıyla sohbet edip, oy sayımını izlemek için tribüne geçti. Aydınlar daha sonra Vefa Küçük'ün çağrısı üzerine kongre divan başkanlığı masasına gitti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...