Yeşilçam oyuncusu Kemal İnci Esra Erol'da!

Yeşilçam oyuncusu Kemal İnci Esra Erol'da!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kemal İnci, Esra Erol'un izdivaç programına katıldı. Ünlü oyuncu evlenmek istediğini söyledi...

82 yaşındaki İnci, 46 yıllık evliliğini 6 yıl önce bitirdikten sonra, yalnızlığına son vermeye karar verdi. Bu zamana kadar evliliğini çocukları için yürüttüğünü söyleyen İnci, eski eşinin film ve sinema ile ilgilenmediğini ve yeni eşinin işine saygı duyması gerektiğini belirtti. 40-45 yaşlarında bir kadınla evlenmek isteyen Kemal İnci, "Kilolu bir hanımla evlenmek istemem çünkü ben hemen her gün dans etmeye giderim." açıklamasında bulundu. Esra Erol ise duruma müdahale etti ve yaş aralığının çok küçük olduğunu belirterek, yaş kriterini 55-65 aralığına çıkardı. Kemal İnci'nin kiminle evleneceği merak konusu oldu.


KEMAL İNCİ KİMDİR?
Kemal İnci (d. 15 Mayıs 1933, Adana), sinema oyuncusu, yönetmen, senarist, yapımcı. Kemal İnci, ortaokuldan mezun olduktan sonra çadır ve gezici tiyatrolarda başlayan sanat ve iş yaşamına, sinemada set işçiliğiyle devam etti. Alışılagelenin tersine, yönetmenlikten oyunculuğa geçti. Dış kaynaklı yapımlarda da rol alan sanatçı, yönetmenlik ve oyunculukla sınırlı kalmayıp, senaristlik ve yapımcılık işleri de yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...