Yeni başkan Yarsuvat net konuştu, 'Düzen değişmeli'

Yeni başkan Yarsuvat net konuştu, 'Düzen değişmeli'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Duygun Yarsuvat samimi açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TFF'nin hakemler için aldığı kararı desteklediğini söyledi. GSYİAD ödül töreninde konuşan başkan, "Düzenin kesinlikle değişmesi lazım. Herkesin medeni ölçülerde davranması gerekli. Hakem de insan, hata yapabilir. Ayrıca anında, saniyede karar vermek zorunda olan bir kişi. Zor bir iş yapıyor" dedi. Federasyonla ve tüm kulüplerle ilişkilerde başarılı bir yeni dönem geçirmek istediklerini belirten Yarsuvat, Kazakistan maçında yaşanan olaylarla ilgili Galatasaray'ın hedef gösterildiğine dair yöneltilen soruya "Kimseye hiçbir borcumuz yok. Galatasaray'a fatura kesilmedi. Faturaları da iade ediyoruz" cevabını verdi. Yarsuvat, Aziz Yıldırım'a verilen 45 gün hak muhrumiyeti kararıyla ilgili soruya ise "Ben Duygun Yarsuvat. Cezayı bana değil, Aziz Yıldırım'a sorun" diye yanıtladı.

Kolay maç yok
Yarsuvat, Trabzon derbisi için de "Sadece Trabzonspor maçı değil, her maç zor, kolay maç yok. Hiçbir takıma kolay maç yok" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...