Yalan Dünya'nın 'Nursel'i sette ateş püskürdü

Yalan Dünya'nın 'Nursel'i sette ateş püskürdü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yalan Dünya'da Bünyamin ve Nurhayat'ın annesini canlandıran Nurseli İdiz, dizinin klip çekimlerinde bekletilince set çalışanlarına ateş püskürdü

Hafta sonu Hasköy'de bulunan bir platoda çekimleri gerçekleşen klip için tüm oyuncu kadrosu eksiksiz stüdyoda yer aldı. Öğle saatlerinde başlayacak çekimin hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle bir süre bekletilen Nurseli İdiz, set çalışanlarına ateş püskürdü.
Bağırmaya başlayan İdiz, çalışanlara "Siz kimsiniz? Ben yılların sanatçısıyım. Beni saatlerce bekletemezsiniz" diyerek hakaretler yağdırdığı konuşuluyor. İdiz'i sakinleştirmeye çalışan rol arkadaşlarının çabaları da sonuç vermeyince çekim İdiz olmadan tamamlandı. Vatan


Yalan Dünya'nın 'Nursel'i sette ateş püskürdü



NURSELİ İDİZ KİMDİR?
Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960, İstanbul, Türkiye doğumludur. Tiyatro ve sinema sanatçısı. Babası İskeçe göçmeni Faruk Nafiz Çamlıbel, annesi Deniz Çamlıbel ise Kırklarelilidir. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan sanatçı, 1981'de AST'ta çalışarak sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Halen Tiyatro İstanbul kadrosunda olup, sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.


YALAN DÜNYA YENİ SEZONUNU EKİM'DE AÇIYOR
Yalan Dünya, Kanal D ekranlarında güldürmeye devam edecek! Başrollerinde; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Rutkay Aziz, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hümeyra ve Gönül Ülkü'nün yer aldıkları sevilen dizi "Yalan Dünya" yeni sezonda da Kanal D ekranlarında güldürmeye devam edecek!


Yalan Dünya'nın 'Nursel'i sette ateş püskürdü



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...