Vialand Avm'den önemli düzeltme

Vialand Avm'den önemli düzeltme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

“Vialand Avm'ye Patlayıcı Atıldı” konulu haberlerle ilgili önemli bilgilendirme.

İşte yapılan o açıklama

Bugün bazı internet sitelerinde “Vialand Avm'ye Patlayıcı Atıldı” başlıklı haberler yanlış ifadelerle yer almıştır. Dün akşam saat 21.30 sularında, Vialand yakınında, çocukların sokaklarda, bayramlarda sık sık patlattıkları, oyun olarak gördükleri torpil patlatılmıştır. Çıkan ses nedeniyle Vialand Güvenlik ekibi her ihtimali gözeterek Emniyet Güçlerini bilgilendirmiştir. Emniyet güçlerinin müdahalesi ile, yaşları 13 ile 15 yaş arasında değişen üç çocuğun eğlence amaçlı olarak kız kaçıran, torpil  patlattıkları ortaya çıkmıştır. 

 
“Vialand'de Patlama” başlıklı haberlerin Kamuoyunda yanlış anlamalara sebebiyet vermemesi ve olayın oluş biçiminin doğru şekilde aktarılması amacıyla konuyu Kamuoyuna ve siz değerli Basın mensuplarına duyuruyor, gerekli hassasiyetin gösterilmesi için de desteklerinizi rica ediyoruz. 
 
Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde, Vialand'in de üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirme gayreti içinde olduğunu dikkate alarak yapacağınız yayınlar ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili her türlü sorularınız ve bilgi talebiniz için aşağıdaki numaralardan bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.




Bilgi için : Electra İletişim – (0212) 662 55 35
Tülay Alpaslan – (0532) 263 20 66



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...