Valiler Kararnamesi yayımlandı - Tıkla oku

Valiler Kararnamesi yayımlandı - Tıkla oku

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Valiler Kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

ZİRVEYE DAMGA VURAN SOHBET - İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ndeki Türkiye-Afganistan-Pakistan üçlü zirvesine, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan arasındaki sohbet damgasını vurdu.
Heyet üyeleri yuvarlak masada yerlerini aldıkları sırada Davutoğlu, Fidan ile işaretleşerek masanın arka tarafına geçti. Davutoğlu ve Fidan, salonda bulunan bayrakları kameraların görüntü almalarını engeller şekilde siper ederek, sohbet etmeye başladı. İkili uzun süren hararetli bir konuşmadan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün salona girişiyle masadaki yerlerine geçtir. Hayrünnisa Gül imzalı Zirvede masanın üzerini süsleyen üç ülkenin bayrağının çiçeklerden yapılması fikri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün imzasını taşıdı. Geçen yıl düzenlenen zirve öncesi Hayrünnisa Gül, Köşk yetkililerine üç ülkenin bayraklarının çizimiyle kolajlanan çiçeklerin zirve masasının üzerine konulması talimatını verdi. Geçen yıl hayata geçirilen kolaj bu yıl da kullanıldı.
Valiler Kararnamesi yayınlandı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kararnameye göre Aksaray Valisi Selami Altınok, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Iğdır Valisi Ahmet Pek ve Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden merkeze alındı.
Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı Aksaray Valiliğine, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Valiliğine, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk Bitlis Valiliğine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları Bolu Valiliğine, Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner Iğdır Valiliğine, Merkez Valisi Orhan Alimoğlu Karabük Valiliğine, Karabük Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa Valiliğine ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da Uşak Valiliğine atandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...