Ümit Besen öyle bir şey söyledi ki! Kenan şok oldu

Ümit Besen öyle bir şey söyledi ki! Kenan şok oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star Tv'nin yeni yarışması Ve Kazanan'da bu hafta Ümit Besen öyle bir gaf yaptı ki...Kenan Doğulu Besen'in sözü karşısında şaştı kaldı

Yayına konuk jüri olarak katılan Ümit Besen, sadece yarışmacıları değerlendirmekle kalmadı, "Nikah Masası" adlı şarkısını da söyledi. Jüri üyesi Kenan Doğulu, şarkı bitiminde oturdukları masayı nikah masasına benzettiğini söyleyince, Besen onun Beren Saat'le evli olduğunu unutarak "Nikah masasında inşallah seni de göreceğiz" dedi. Seyirciyi güldüren bu gafı düzeltmek ise Doğulu'ya kaldı. Ünlü şarkıcı, zaten evli olduğunu ve nikah masasına çoktan oturduğunu belirtti.
Ümit Besen öyle bir şey söyledi ki! Kenan şok oldu

VE KAZANAN'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?
Ümit Besen Ve Kazanan'a konuk jüri oldu. Ümit Besen "Nikah masası"nı söyledi, Şebnem ve Kenan dans etti.
Ve Kazanan'ın çekim araları nbsp;oldukça keyifli anlara sahne oluyor. Bu hafta programın konuk jürisi olan Ümit Besen, "Nikah Masası"nı söylerken, hemen önlerindeki masada Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah dans etti.
Kenan Doğulu, konuk jüri üyesi Ümit Besen'e dönerek, jüri masasını nikah masasına benzettiğini söyledi.
Ümit Besen, Kenan Doğulu'nun evli olduğunu hatırlamadı.
Ümit Besen ise "Nikah masasında inşallah seni de göreceğiz" dedi.Kenan, seyirciyi kahkahalara boğan bu gaf üzerine, artık evli olduğunu ve nikah masasına çoktan oturmuş olduğunu nbsp;söyledi. nbsp;
Şaşırtan yarışmacı!
Yarışmacı parayı tercih etti; duruma itiraz eden anne sahneye koştu.
Yarı final düellosunda yarışan Sılay, parayı alıp yarışmadan çekilince ortalık karıştı. Kızı Sılay'ın, jürinin yorumlarıyla moralinin bozulduğunu ve bir anlık panikle parayı aldığını düşünen anne, böyle bir durumu asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ve Kazanan'ın star jürileri Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah'ın da sakinleştiremediği anne uzun süre kızının parayı almasını kabullenemedi.Kenan Doğulu, yarışmanın kuralı gereği parayı aldığı için Sılay'ın korunma altına alınmayacağını da söyledi.
Konuk jüri üyesi Ümit Besen de Sılay'ın annesini sakinleştirmeye çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...