UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şok eden ceza kararı

UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şok eden ceza kararı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı. Fenerbahçe'ye verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası 2 yıl men cezasına çevrildi.

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı. Fenerbahçe'ye verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası 2 yıl men cezasına çevrildi. UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıla indirdi. Beşiktaş'a verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası ise onandı. UEFA, Fenerbahçe'ye 2+1, Beşiktaş'a ise 1 yıl Avrupa'dan men cezası vermişti. Kararla ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş katıldıkları duruşmalı toplantılarla geçen hafta Tahkim Kurulu'na savunma yapmıştı.
CAS'A GİDİLECEK
Tahkim Kurulu'nun kararlarını açıklamasından sonra gözler Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri çevrildi. İki kulübün de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurması bekleniyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...