UEFA tehlikesi yok

UEFA tehlikesi yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Üstünsalih Musampa krizine açıklık getirdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, UEFA'dan Trabzonspor'a inceleme yapıldığı yönündeki iddialarla ilgili takımın UEFA Avrupa Ligi'ne katılamama gibi bir tehditin söz konusu olmadığını söyledi. Kiki Musampa'nın CAS'taki davayı kazandığını ve Trabzonspor'un 1 milyon 300 bin euro tazminat ödemeye mahkum edildiğini hatırlatan Üstünsalih, "Oyuncuya 400 bin euro peşin ödeme yaptık. Kalan ödeme için görüşmeler halen devam ediyor. Dolaysıyla UEFA Avrupa Ligi'ne katılamama gibi bir tehdit söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
SATIŞ LİSTESİNDEN UEFA'YA
Trabzonspor satış listesine koyduğu oyuncuları transfer sezonunun bitmesine kısa süre kala UEFA'ya bildirmek zorunda kaldı. Sözleşmedeki ağır şartlardan dolayı elden çıkarılamayan Colman, Zokora, Bamba ve Janko da listede kendilerine yer buldu. Bu arada "TrabzonCell Ayın Futbolcusu" yarışmasında 2013-2014 sezonunun ilk kazananı belli oldu. Bordo-mavililerin yeni transferi Florent Malouda, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMS'ler ve Facebook kullanıcılarının oyları sonucunda ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...