UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Kopenhag maçı kadrosu

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Kopenhag maçı kadrosu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Kopenhag maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. Mancini nasıl bir 11'ler sahada olacak. Şampiyonlar Ligi'nin en önemli maçlarından birine çıkacak olan aslan bu maçı kesinlikle kazanmalı. Galatasaray Kopenhag maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. Şampiyonlar Ligİ'nde Galatasaray yarın akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Kopenhag maçının ayrıntıları sitemiz tr.eurosport.com adresinde olacak. Galatasaray Kopenhag maç kadrosu muhtemel ilk 11'leri'ne haberin devamından ulaşabilirsiniz. İşte dev maçın ayrıntıları.. Mancını yönetiminde Arena'da 2. maçına çıkacak olan Galatasaray bu maçtan'da kesin olarak galip çıkmak istiyor. Galatasaray Kopenhag maç kadrosu muhtemel ilk 11'leri iin haberin devamını okumanız yeterli. Oynanan son Karabükspor maçında mükemmel bir performans gösteren ve 2 gol atan Sneijder Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak. Dev maçın yarın TSİ 21.45'de başlayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında sahasında Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk edecek. Galatasaray Kopenhag maçı 23 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak. Galatasaray Kopenhag maçı D-SMART SMART SPOR'dan yayınlanacak. nbsp;UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Türk temsilcisi Galatasaray'ın, Danimarka'nın Kopenhag takımıyla 23 Ekim Çarşamba(yarın) günü İstanbul'da oynayacak. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev yönetecek. Galatasaray Kopenhag maçı D-Smart'dan canlı yayınlanacak. Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ve Dejan Kostadinov yaparken, maçın dördüncü hakemi Nikola Karakolev olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak Dimitar Meckarovski ve Goran Spirkoski görev yapacak. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin, Kopenhag karşısında sahaya sürpriz bir kadro sürmesi bekleniyor. Avrupa'da yabancı sınırı olmaması, Kopenhag karşısında Mancini 'nin elini rahatlatacak. İtalyan hocanın, 10 yabancıyı da 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Karabük maçında tribüne çıkan Riera, Eboue ve Bruma yarın ilk 11'de forma giyecekler.
G.Saray'ın muhtemel 11'i şöyle: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak (Amrabat) ve Drogba.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...