UEFA Kopenhag Galatasaray maçı muhtemel 11'leri belli oldu

UEFA Kopenhag Galatasaray maçı muhtemel 11'leri belli oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak.

Parken Stadı'nda Kopenhag ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. 21:45'te oynanacak olan mücadeleyi skorer.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca Star tv karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Fernando Muslera'nın talihsiz sakatlığı sonrası şans bulması beklenen Galatasaray'ın 1991 doğumlu kalecisi Eray İşcan iki sezonda sadece 3 resmi maçta görev yaptı. Toplamda 106 dakika sahada kalan ve sadece bu sezon 4.haftada M.P.Antalyaspor karşısında ilk 11'de görev yapan Eray İşcan geçen sezon 32.haftada Sivasspor karşısında son 10 dakika, Ziraat Türkiye Kupası maçında Balıkesirspor karşısında son 5 dakika görev almıştı. Galatasaray Avrupa Kupalarında ilk kez Danimarka temsilcisi ile karşı karşıya geldi. Galatasaray sahasında FC Copenhagen takımını 3-1 mağlup etti. FC Copenhagen ise birleşmeden önce eski adıyla Boldklubben 1903 Copenhagen adı altında 1991-92 ve 1977-78 sezonlarında Trabzonspor ile karşılaşmıştı. nbsp;
MUHTEMEL 11'LER
Kopenhag: Wiland, Jacobsen, Mellberg, Siqurdsson, Bengtsson, Gislason, Bolanos, Claudemir, Braaten, Vetokele, Jorgensen.
Galatasaray: Eray, Riera, Chedjou, Semih, Eboue, Selçuk, Melo, Emre, Burak, Bruma, Drogba.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...