TV8 Bu Tarz Benim Kim Elendi? Bu Tarz Benim eleme gecesi

TV8 Bu Tarz Benim Kim Elendi? Bu Tarz Benim eleme gecesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

7 Şubat Bu Tarz Benim eleme heycanı bu akşam yaşanacak. Peki, Bu Tarz Benim de eleme gecesi kim elenir merak konusu, işte detaylar.

7 Şubat Bu Tarz Benim eleme heycanı bu akşam yaşanacak. Peki, Bu Tarz Benim de eleme gecesi kim elenir merak konusu, işte detaylar.Bu Tarz Benim eleme heyecanı bu akşam sona erecek. İzleyicilerin 'kim elendi' merakıyla ekran başına oturduğu Bu Tarz Benim eleme gecesi için Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. Yarışma programı yeni yapılan düzenlemeyle saati değişti. Peki Bu Tarz Benim ne zaman saat kaçta başlayacak? TV8 ve Show Tv Bu Tarz Benim yarışmasında bu hafta kim elenecek? Detaylar haberimizde..Show TV ile TV8 arasındaki Bu Tarz Benim rating savaşında Acun Ilıcalı geri adım attı. nbsp;Eleme gecesi için flaş karar! 'Kim elendi' sorusunun yanıt bulduğu Bu Tarz Benim eleme gecesi için Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. Show TV 'yi ratingde geçemeyince Bu Tarz Benim 'i saat 22.00 'a çekti. nbsp;İki hafta üst üste total grupta birinciliği Show TV Bu Tarz Benim 'e kaptırınca son dakika bir kararla bu haftaki eleme gecesi saatini değiştirdi. Bu Tarz Benim eleme gecesi TV8 ekranlarında artık prime time saatinde ekrana gelmeyecek.

TV8 de Gökçe Markal Show tv de Öykü Ekinci elendi


TV8 BU TARZ BENİM CANLI YAYIN


Acun Ilıcalı sürpriz bir değişiklik yaptı. Acun Ilıcalı Show TV karşısında eleme gecesinde rating yenilgisi alınca popüler Yarışmayı prime time saatinden kaçırdı. Bu Tarz Benim artık TV8 ekranında çok daha geç bir saatte başlayacak. Bu hafta Bu Tarz Benim jüri koltuğunda ise Acun Ilıcalı oturacak.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİ SAAT KAÇTA?

TV8 Bu Tarz Benim Kim Elendi? Bu Tarz Benim eleme gecesi

7 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan Bu Tarz Benim eleme gecesi artık daha geç bir saatte başlayacak. Saat 20.30 'da başlayan Bu Tarz benim eleme gecesi bu cumartesi saat 22.00 'da start alacak.

BU TARZ BENİM 'İ Recep İvedik YEDİ

TV8 Bu Tarz Benim 'in yayınlandığı 20.00 - 22.00 prime time yayın dilimine Recep İvedik 'i koymaya karar verdi. Bu Tarz Benim 'i yiyen Recep İvedik üçüncü serisiyle ekrana gelecek. Bu Tarz Benim eleme gecesi de Recep İvedik filminden hemen sonra başlayacak.

TV8'in aldığı bu karar izleyiciyi uykusuz bırakacak nitelikte. Zira Bu Tarz Benim saat 20.00'da başladığında gece yarısı geçtikten sonra bitiyordu. Şimdi 22.00 'da yayına girdiği taktirde eleme gecesi saat 01.30'dan önce tamamlanamayacak. Bu durumda Bu Tarz Benim ratinglerinin daha da düşmesine sebep olabilir.

SHOW TV BU TARZ BENİM ELEME

BU TARZ BENİM ELEME GECESİNDE ACUN ILICALI SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı geçen haftaki gibi bu haftada Bu Tarz Benim eleme gecesini de müzik geçidine çevirecek. Eleme gecesine şarkılarıyla Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey konuk oluyor. Tv8 gala gecesinde konuk jüri üyesi ise Acun Ilıcalı olacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasının geçen haftaki eleme gecesi sürprizlere sahne olmuştu. TV8 kanalındaki elemede Gülşah Yanar Bu Tarz Benim 'den elendi. Gülşah Yanar jürinin önüne Maria Surina ile birlikte çıkmıştı. İşte Bu Tarz Benim eleme anı;

BU TARZ BENİM SHOW TV 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasının eleme gecesine ise Bülent Ersoy'un fırçası damga vurdu. İrem Özcan 'ın elendiği Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de ünlü sanatçı yine bir yarışmacıya patladı. Öyle ki hızını alamayıp sunucu Ebru Akel 'i de haşladı. "Bu özür kabul edilirse ben burda oturmam" dedikten 1 dakika sonra bambaşka bir tavır sergilemesi ise 'Bülent Ersoy reyting patlaması mı yaptı' sorusuna akıllarda bıraktı.

BU TARZ BENİM GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR nbsp;

BU TARZ BENİM BU HAFTA KİM ELENDİ? nbsp;

Bu Tarz Benim jürisinden en düşük puanı alan isim belli oldu. Gülşah Yanar elenmek üzere jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Ardından Bu Tarz Benim kızları gitmesini istedikleri arkadaşlarının ismini verdiler. Melisa Şahin ile birlikte Maria Surina gitsin denilen isimler oldu. Gitmesi yönünde en çok oy verilen isim ise Maria Surina oldu. Haliyle jürinin önüne gelen isim Gülşah ile birlikte Maria Surina oldu. nbsp;

Yarışmacılar Emel , Zeynep ve Nazlı 'nın isimlerini hafta içinde taç aldıkları için söylenemedi. nbsp;

TV8 BU TARZ BENİM JÜRİSİ KİMİ ELEDİ? nbsp;

JÜRİNİ OYLARI

Nur Yerlitaş Gülşah Yanar elensin dedi. nbsp;

İvana Sert 'Gülşah Yanar elensin' dedi. nbsp;

Uğurkan Erez 'Maria Surina elensin" dedi. nbsp;

Kemal Doğulu 'Gülşah gitsin' dedi. nbsp;

Bu Tarz Benim jürisinin oylarıyla giden isim Gülşah Yanar olunca konuk jürinin oyuna gerek kalmadı. Gülşah Yanar 'bunu bekliyordum" dedi ve yarışmacılar ile jüriye veda etmeden stüdyodan çıktı. nbsp;

NUR YERLİTAŞ NİYE AĞLADI?

Bu Tarz Benim jürisinin sevilen ismi Nur Yerlitaş , Emel Özkızıltaş'ı görünce ağlamaya başladı. "Onu gördükçe hüzünleniyorum ben. Ben bazen acılara ağlarım" diyerek gözyaşlarını akıtmaya başladı.

BU TARZ BENİM KİMLER TAÇ ALDI?

TV8'deki Bu Tarz Benim eleme gecesinde üç isim koruma altında bulunuyorou. Hafta içinde taç alan Emel Özkızıltaş , Nazlı ve Zeynep bu hafta elenme riski taşımadı. nbsp;

BU TARZ BENİM TV8 GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim'in TV8 'deki eleme gecesinin konuk jüri üyeleri İlker Ayrık ve oyuncu Hakan Bulut'un olurken Bu Tarz Benim yarışması müzik şölenine dönüşecek. Serdar Ortaç yenilgisinin rövanşını almak isteyen TV8 , Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah'ı programda ekrana getirecek. nbsp;

SHOW TV BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ?

Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı. nbsp;

YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;

-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...