Türkiye'nin gruba kalan maçlar ve puan durumu

Türkiye'nin gruba kalan maçlar ve puan durumu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Takımımızın 2014 Dünya Kupası elemelerinde mücadele ettiği D grubunda bu akşam oynanan maçlar alınan sonuçlar ve puan durumu kalan maçlar.

Milli Takımımızın 2014 Dünya Kupası elemelerinde mücadele ettiği D grubunda bu akşam oynanan maçlar alınan sonuçlar ve puan durumu kalan maçlar. Grupta oynanan maçlarda Türkiye deplasman da Romanya'yı 2-0 ile geçerek umutlarını artırdı.Puanını 13'e yükselten A Milli takımımız Estonya ve Hollanda ile oynayacak.Romanya!nın ise Estonya ve Andorra maçları var. Grubun diğer önemli maçında Macaristan kendi sahasında Estonya'yı farklı geçti.Puanını 14'e yükselten Macarlar 2.sıraya yükseldi.Macarların Andorra ve Hollanda maçları var. Bir diğer maçta ise Hollanda deplasmanda Andorra'yı 2-0 ile geçerek puanını 22'ye yükseltti.Andorra henüz puansız.KALAN MAÇLAR
Türkiye
11 Ekim Estonya(D),15 Ekim Hollanda(İ)
Macaristan
11 Ekim Hollanda(D), 15 Ekim Andorra(İ)
Romanya
11 Ekim Andorra(D),15 Ekim Estonya(İ)
Puan durumu:
1.Hollanda nbsp; nbsp;22
2.Macaristan nbsp;14
3.Türkiye nbsp; nbsp; nbsp;13
4.Romanya nbsp; 13
5.Estonya nbsp; nbsp; nbsp;7
6.Andorra nbsp; nbsp; nbsp;0
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...