Türkiye Kazakistan Maçı sat Kaçta / SHOW TV CANLI (TÜRKİYE- KAZAKİSTAN RADYO)

Türkiye Kazakistan Maçı sat Kaçta / SHOW TV CANLI (TÜRKİYE- KAZAKİSTAN RADYO)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye Kazakistan maçı saat kaçta oynanacak. Show TV canlı yayın Türkiye Kazakistan maçı özet goller burada olacak. İşte maç detayları

Türkiye Kazakistan maçı saat kaçta oynanacak. Show TV canlı yayın Türkiye Kazakistan maçı özet goller burada olacak. İşte maç detayları... Türkiye Kazakistan maçı ile turnuvada ya tamam ya devam mücadelesine çıkıyor. Kazakistan Türkiye maçı bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Millilerimiz rakibini yenip EURO 2016 yolunda umutlarını sürdürmek istiyor. Peki Kazakistan Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

SHOW TV CANLI TÜRKİYE KAZAKİSTAN MAÇI nbsp;

Kazakistan ile oynanacak grup eleme maçı öncesinde Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Sezonun bittiği bir zamanda milli maç oynamanın kolay olmadığını söyleyen Terim, "Arda, Mevlüt ve Hakan 24 Mayıs'ta bitirdiler liglerini. Kendi fikstürümüzü uzatmamızın amacı buydu. Orada doğru davrandık. Bazı arkadaşlarımıza program verdik. Bulgaristan maçı bizi mutlu etti. Fiziksel düşüşün olduğu çok açık. Haziran Avrupa'nın birçok ülkesi için sıcak bakılmayan bir tarih. İşin fizik kısmını geçerek, duygusal boyuta bakarsak oyuncularımın istekli olması beni mutlu ediyor. Takım arkadaşları deniz kenarında güneşten faydalanırken, onların burada olması kolay bir şey değil. Milli futbolcu unvanını almak kolay değil. Bütün ekip arkadaşlarımızın anlayışı ile beraber iyi çalıştıkları bir noktaya geldik. Hollanda maçında 'Biz burada varız' mesajı bizim için önemliydi" diye konuştu.

Türkiye Kazakistan Maçı sat Kaçta / SHOW TV CANLI (TÜRKİYE- KAZAKİSTAN RADYO)

Oyuncular Avrupa'ya açılacak

Kazakistan maçı dışında kalan 4 maçın 3'ünü kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan başarılı çalıştırıcı, "Oynamazsanız hiç bir maç saha avantajı içermez. Oyuncularımın oynayacaklarına da eminim. Kazakistan maçı ikinci yarının birinci maçı olması dolayısıyla önemli. Ayrıca alacağımız bir galibiyetle tatile huzurlu çıkmak istiyoruz. Rakibin zayıf ve güçlü yönlerini oyuncularımızla konuştuk. Telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Kazakistan fiziksel yönü güçlü, kora kor mücadelesi çok iyi bir takım. Kesinlikle rakibi küçümsemiyoruz" dedi. Takımdaki eksikliklere değinen Terim, "Caner'in olmaması Emre'yi bize kazandırdı. Ozan takıma oturdu. Serdar Aziz de çok iyi. Gençleşmeye başladık. Önümüzdeki yıl benim başka bir beklentim var. Yeni yürürlüğe girecek olan yabancı oyuncu kuralı ile birçok oyuncumuzun yurt dışında oynama isteği olacak" ifadelerini kullandı. nbsp;

Rakip Kazakistan tek yol 3 puan

Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. hafta maçında bugün Kazakistan'a konuk olacak. Almatı'daki Ortalyk Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. nbsp;A Grubu'nda günün diğer maçlarında İzlanda ile Çek Cumhuriyeti, Letonya ile de Hollanda karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalar ise TSİ 21.45'te başlayacak.

Türkiye Kazakistan Maçı sat Kaçta / SHOW TV CANLI (TÜRKİYE- KAZAKİSTAN RADYO)

Türkiye Kazakistan karşısında yenip Türkiye'ye moralli dönmek istiyor. EURO 2016 yolunda artık telafisi olmayan maçlara çıkan A milli takımımız bu akşam bir nevi kader mücadelesine çıkacak. Peki Türkiye Kazakistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?Kazakistan Türkiye maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Michael Oliver'ın yöneteceği mücadele Show TV ekranlarından naklen yayınlanacak nbsp;

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek.Kazakistan'ın Almatı kentindeki Ortalyk Stadyumu'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Oliver'in yardımcılıklarını Stuart Burt ve Gary Beswick yapacak. John Brooks'un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Andre Marriner ile Jonathan Moss olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...