Türkeş, Bosna gezisini son anda öğrendi

Düzenleyen:
Türkeş, Bosna gezisini son anda öğrendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Bosna Hersek gezi heyetinde yer aldığını Başbakan Davutoğlu’nu uğurlamak için gittiği Esenboğa’da öğrendi!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Bosna Hersek gezi heyetinde yer aldığını Başbakan Davutoğlu’nu uğurlamak için gittiği Esenboğa’da öğrendi! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Hava Yolları'na ait "Köprübaşı" isimli uçakla TSİ 12.40'ta Bosna Hersek'in Banya Luka şehrine ulaştı. Başbakan Davutoğlu'nun heyetinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Lütfi Elvan ve Tuğrul Türkeş, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de yer aldı.

Seyahat öncesi Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in "Çantamı getirin. Ben de geziye gidiyorum" demesi Mehmet Şimşek'in kahkahalara boğdu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...