Türk pilotlar teslim edilmek üzere

Türk pilotlar teslim edilmek üzere

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Lübnan'da kaçırılan iki pilot bir kaç saat içinde serbest kalacak,Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, "Türk pilotları teslim almak üzereyiz" dedi.

PİLOTUN AİLESİNDEN AÇIKLAMA
Lübnan'da kaçırılan pilotlardan Murat Akpınar'ın babası Rıfat Akpınar, "Çektiğimiz acıları, Allah bir daha çektirmesin" dedi. Pilotları beklemek için İstanbul'a gitmek üzere Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Rıfat Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 70 gün beklemenin kolay olmadığını belirtti. Akpınar, şunları söyledi: "Çektiğimiz acıları, Allah bir daha çektirmesin. Oğluma kavuşacağım için bir baba olarak en sevinçli günümü yaşıyorum, çok mutluyum. Bu süreçte çocuğum tatil, ticaret veya ziyaret için gitmiş olsa ayrı ama çocuğumuzun kimin elinde olduğunu bilemiyorduk. Onun için endişeliydik." Akpınar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da dün gelinini arayıp, bu işin yüzde 99 hallolduğunu söylediğini anlattı. Kardeş Bülent Akpınar da bu süreç boyunca aile olarak acılarını içlerinde yaşadıklarını, şimdi de aile içinde bu süreci yaşamak istediklerini ifade etti. Murat Akpınar'ın diğer kardeşi İrfan Medet Akpınar, anne Suzan Akpınar, diğer pilot Murat Ağca'nın ağabeyi Mesut Ağca'nın da bulunduğu aile fertleri, 19.50'de kalkması beklenen uçakla, İstanbul Atatürk Havaalimanı'na gidecek.
THY BİR UÇAĞINI HAZIR BEKLETİYOR
nbsp;Lübnan'da kaçırılan ve 71 gündür bilinmeyen bir yerde tutulan pilotlar Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın serbest bırakılacağıyla ilgili haberler sonrasında Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir uçağını hazır bekletmeye başladı. Yetkililerinden alınan bilgiye göre Lübnan'nın Beyrut Havalimanı'na uçacak olan THY uçağı ve personelinin talimat bekliyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...