Türk Hava Yolları Afrika'ya yöneldi

Türk Hava Yolları Afrika'ya yöneldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, bir televizyon programında yaptığı konuşmasında 'Afrika'dan yeni satın almalar olabilir' dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, CNBC-e televizyonunda, "2008 krizi THY için fırsat oldu. Dünya küçülürken biz büyüdük. Polonya Hava Yolları'na ciddi bir teklifle gitmiştik. Önümüzdeki günlerde Afrika'da yeni satın almalar olabilir" dedi. Topçu, şunları söyledi: "Afrika kıtasında birkaç teklif var. Herhangi bir karar söz konusu değil. Siyasi otoritenin izin vermesi, garantilerin alınması bir süreci işaret ediyor. Piyasa şartlarına göre şirket kurabileceksek buna gireceğiz ya da ortakla gireceğiz. Henüz fizibilitesi yapılan bir konu." Topçu 2013'ün THY için hem gelir, hem de faaliyet açısından beklentilerin üzerinde geçtiğini dile getirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...